kundalineresning

låg vaken inatt och pratade med andarna,   en av dem sa kundalini   . stämmer bra på mej och min astralkropp jag såg

pratade nyss med en tjej.ande….frågade om jag hade kundliniresning..ja enorm sa hon……det helar  säger hon

det är mycket viktigt sa flera ena

http://sv.wikipedia.org/wiki/Kundalini

http://www.kundalini.se/svnat.html

http://paranormal.se/topic/kundalini.html

Annonser

17 thoughts on “kundalineresning

 1. Spännande läsning. Men av dina länktips framgår också, att folk som har kundaliniresning nästan genomgående har psykiatriska diagnoser (inte minst schizofreni).

  Varför ska man då, anser du, kajmal, inte dra slutsatsen att de upplevda symtomen beror på psykisk sjukdom i stället för att vara på riktigt? Dvs inbillade upplevelser i stället för äkta upplevelser.

  Jfr begreppet placebo. Att bli frisk av rena sockerpiller. Kan inbillning fungera i dylika medicinska sammanhang, varför skulle då inte kundaliniresning också kunna vara något man inbillar sig?

  TILL SIST: Är andeaktiviteten kring dig starkt förhöjd just nu (= den senaste månaden eller så), kajmal? Tror du i så fall att det har att göra med det som hända här på jorden nu i slutet av veckan? Hur kan du vara så säker som du är på att allt du upplever just nu är på riktigt och inte ett resultat av vanföreställningar? Även du har ju diagnosen schizofreni – precis som så många andra med kundalinisymtom.

 2. Menar du alltså, att inbillningen ligger hos alla dem – alltifrån psykiatriker till vanliga knegare – som ser den här sortens symtom/aktiviteter som exempel på psykisk störning?

  Vi kan väl iaf vara överens om EN sak. Att båda parter inte kan ha rätt samtidigt. Dvs antingen är din tolkning den rätta (= att allt det du berättar om andekontakter etc är på riktigt), varvid skolmedicinen följaktligen måste ha fel. Eller så har skolmedicinen rätt, och då är din tolkning fel.

  Nåväl, i mitten av november ska stora, omvälvande saker inträffa, har dina andevänner utlovat. Det påminner mig om allt som utlovades runt den 21 december 2012, då mayakalendern indikerade att den utstakade tiden nått vägs ände. Men de löftena om ett slut på denna ”ändens tid” infriades inte då, för snart ett år sedan. Varför skulle vi skeptiker tro på vad just dina andekontakter utlovar, kajmal?

  Om någon vecka vet vi hur mycket dina andekontakters löften var/är värda. Frågan är vad du har för kommentar då om varför inget blev som utlovat (med en galaktisk/intergalaktisk resa för din del och din ersättare här på jorden i form av en klonad kopia av dig själv).

  Menar du på fullt allvar att du fortfarande är övertygad om att något unikt kommer att inträffa nu runt den 15 november? Bara för att dina andevänner har lovat dig detta. Då är du lika naiv som alla de var som förväntade sig omvälvande händelser runt den 21 december 2012 (med hänvisning till att mayakalendern indikerade att tideräkningen tog slut då).

  Uppriktigt sagt, kajmal, är jag orolig för din psykiska hälsa just nu. Sett med skolmedicinska ögon hallucinerar du oftare och har fler vanföreställningar än vanligt just nu. Jag önskar av hela mitt hjärta, att du ville söka skolmedicinsk hjälp för detta. Som du säkert förstår tror jag inte att dina ande- och alienkontakter är något annat än ”hjärnspöken”.

  Som sagt: Om några dygn vet vi vem av oss två som har rätt.

 3. Jag har svårt att tro att din doktor ”köper” dina resonemang om olika ”frekvenser” och dylikt.

  Du är en intressant och, förmodligen, genomhygglig (med)människa, kajmal. Men du fjärmar dig från verkligheten genom att skapa åt dig en helt egen ”verklighet”.

  Jag önskar uppriktigt att du kunde inse, att din variant av ”verklighet” inte fungerar tillsammans med den ”officiella” verkligheten.

  Ditt sätt att resonera påminner om följande historia. Under värnplikten får rekryterna öva sig i att marschera. En av rekryterna, vpl Johansson, kommer i otakt och sätter i vänster häl när alla de andra rekryterna sätter höger häl i marken. Sergeanten vrålar: ”Halt!” Och sedan säger han: ”Ni går ju alla i otakt. Utom Johansson. Han går i takt. Bättra er!”

  Du, kajmal, verkar se på ”verkligheten” som denne sergeant gjorde. Att om 99 av de 100 rekryterna marscherar på ett vis och den hundrade rekryten på ett annat vis, så är det den där hundrade individen som har rätt och de 99 övriga som har/gör fel.

 4. Att jag är anonym beror huvudsakligen på att det finns en hotbild på mig, därför att jag har gått hårt åt en del muslimska och – i viss mån – kristna debattörer. Och numera även woowoo-anhängare. De mest hotfulla är utan tvivel muslimerna, fast woowoo-troende ligger inte långt efter vad gäller hotfullhet.

  Du sände mig ju själv, som du säkert minns, ett exempel nyligen på att folk på webben ville få tag i bakgrundsinformation om mig och vädjade om hjälp att avslöja min identitet.

  Om man som jag har gjort – och gör – irriterar och retar upp true believers, ökar av lätt insedda skäl risken att de ska vilja hämnas på ett konkret sätt.

  Du vet ju vad jag heter, kajmal. Räcker inte det?

  Att du känner till mitt namn skrämmer/oroar mig inte. Det beror på att jag inte ser dig som någon hämndlysten person. Som jag skrev i en annan kommentar nyss, så uppfattar jag dig som nästan för snäll. Du är en god (med)människa, har ett gott hjärta.

  Jag hoppas att du inte tar illa upp för att jag ifrågasätter dina idéer och trosparadigm, kajmal. Enligt mitt sätt att se på saken vore det förstås bra om jag kunde få dig att ”nyktra till” lite i din syn på vad verkligheten är. Tyvärr är du som regel helt ”immun” mot de invändningar jag har att komma med. Om något är det snarast du som anser, att det är jag som är i behov av att ”nyktra till”. Jfr det som du skriver här ovan: att du är en av de få som har blivit förunnad ”att gå vidare i [den andliga] utvecklingen”. Allt medan jag är fast i förlegat och värdelöst bullskittänkande.

  PS Om du vill att jag ska sluta kommentera dina blogginlägg, var inte rädd att säga det till mig. Men om du vill att jag ska fortsätta därmed, måste du också acceptera att jag ibland ifrågasätter din världsbild. Vilket jag har gjort mer än vanligt i dagens kommentarer.

  • du får gärna fortsätta kommentera , kritik är bara bra, om den är sansad
   att jag frågar om anonymitet, beror på andarna
   de frågade om det fanns någon koppling emmelan oss nej sa jag
   om jag har en bild av någon, kan jag knyta en andlig koppling

 5. vi har diskuterat doktorn och jag…………jag har blivit erbjuden en neutral läkare . för att få en diagnos!………..har inte bestämt mej än, det är inte så noga med olika diagnoser, mer att en del får man en stämpel av

 6. Jag tycker att du ska acceptera erbjudandet, kajmal. Du förpliktigar dig inte till nånting. Gillar du inte den nya läkarens förklaringar och/eller diagnos(er), måste du ju inte godtaga dem heller.

  Jag misstänker att din nuvarande läkare (an)ser sig ha svårigheter att nå fram till dig med sina medicinska/psykiatriska förklaringsförsök till dina upplevelser. Du vägrar helt klart att se dina upplevelser såsom orsakade av hallucinationer. Utan du uppfattar dina upplevelser som heltigenom äkta och verkliga.

  Själv är jag mest förvånad över hur du kan vara så TOTALT övertygad som du är om att dina upplevelser måste vara heltigenom äkta och verkliga. Drabbas du aldrig någonsin av tvivel åtminstone någon gång? Jfr hur präster som tror på Gud ofta medger, att de mellan varven ansätts av tvivel på om Gud finns på riktigt. Något som jag ser som helt naturligt.

  Men du, kajmal, synes aldrig drabbas av tvivel när det gäller din egen syn på allt det spännande du upplever. Vilket är konstigt, eftersom dina symtom och upplevelser är påfallande typiska för diagnosen schizofreni.

  Kan du förklara för mig varför du är så heltigenom övertygad om att allt är på riktigt?

  PS Jag hoppas att Pinglan/Ulla fortfarande finns kvar hos dig. Kom gärna med en lägesrapport om henne. Vad diskuterar ni? Har hon blivit mer fysisk nu? Eller är hon fortfarande enbart andlig? DS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s