andliga aliens frågor och svar del 2

det är halv 2 på natten , har haft besök av bråkiga andar från andra världar. låg i min säng när det visslade ute , sen skramlade det till på bron, var inte rädd men lite upprörd. går in till tv rummet, såg ett ljus där tidigare i kväll, det var kamjal som anlä de tror jag…i varje fall så sitter jag här och frågar utåt bron, vem är det,  det är” jag”svarar en

kamjal frågar jag ”ja ” svarar en mansröst…………lilly är kvar på övervåningen, säg ”love ” säger hon  så säger jag de andliga lagarna, och gå er väg  de hörs efter infarten och upphöver landsvägen,    ”jag ser dom” säger lilly uppifrån,   jag kände igen mansrösten  vi har bråkat många gånger genom åren, han och några till är bråkiga och från en annan värld  han är här i sin andliga kropp, och har spelat gud i vår värld. jag frågar lilly  ska jag skriva om det. ”ja” svarar hon.  när ska människor förstå säjer jag.   ”jag kan förklara ” säger lilly…..jag frågar hur ska du förklara  genom mej eller. hon svarar bara ”love” så jag vet inte hur det ska gå till.

nu ska jag ta kaffe och varva ner och försöka sova en stund

tidigare i kväll så kom en kompis och hälsade på, vi satt och pratade ett par timmar

i sammanhanget så tog han upp onda makter, så vi diskuterade de tidigare i kväll han vet inte så mycket om mina kontakter, men jag berättade om den jag körde på med bilen……….han brättade att han kämpade mot onda krafter, men det ska jag inte berätta här………….god natt

Annonser

2 thoughts on “andliga aliens frågor och svar del 2

  1. 1) Har Kamjal manligt kön, eftersom du hör en mansröst besvara din fråga? Eller är det någon som försöker att lura dig (= någon som låtsas vara Kamjal)? Men om det handlar om försök till bedrägeri (något som du genomskådar), varför försöka bluffa dig på ett så lättavslöjat vis. Det kan ju jämföras med att en människa med helskägg spelar en kvinnas roll, dvs hur trovärdig är den manliga, skäggiga skådespelaren i sin kvinnliga bedragarroll? Vem kan han lura genom att säga att han är en kvinna?

    2) Varför talas det engelska när aliens kommunicerar med dig? Telepatisk kommunikation brukar ju definieras som ordlös, dvs budskapet förmedlas utan ord och plötsligt bara vet mottagaren vad som avses. Så varför blanda in engelska? Vad har telepati med det talade språket att göra?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s