vril socitety

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread413999/pg1

do  anyone know Maximillien de Lafayette?

är det vril socity som ger ut hans böcker?

Annonser

7 thoughts on “vril socitety

 1. Jag tycker att du genomgående, kajmal, väljer ut referensartiklar och referenspersoner med ett extremt lågt vetenskapligt värde. Det må sedan gälla Vril Society, denne Lafayette eller Maria Orsic i din förra bloggpost.

  Vad är poängen med att torgföra just den sortens referensartiklar och/eller referenspersoner? Är det månne för att de har åsikter som sammanfaller med dina? Fast i så fall undrar jag: Inte instämmer du väl i ALLT som står att läsa i dina utvalda referensartiklar eller som dina utvalda referenspersoner anser, tycker och tänker?

  Därför skulle det vara intressant att få veta i vilka avseenden du håller med och i vilka andra avseenden du inte håller med om innehållet i dina tipsartiklar.

  Mitt intryck av ufo- och alientroende är att de påminner starkt om religiösa människor. Dvs de tror på ungefär samma sorts saker (på det generella planet). Men på detaljnivå är de mer eller mindre djupt oeniga. Jfr hur varenda person som varit på besök i Himmelriket kan lämna en reserapport därifrån som ställvis är helt motstridig de vittnesmål som andra har lämnat efter sina besök på samma plats.

  Jag tycker denna avsaknad av överensstämmelse på detaljnivå indikerar att vittnena torgför blott sina egna subjektiva ”sanningar”. Kan inte samma sak sägas om dig, kajmal? Att du också uppehåller dig vid subjektiva ”sanningar” som avser – ligger på – en generalistisk nivå? Du undviker sorgfälligt att gå in på vad som på detaljnivå skiljer din ”världsbild” från de ”världsbilder”, vilka det berättas om i dina länkar.

  Håller du med om, kajmal, att du huvudsakligen ägnar dig åt att fästa på pränt subjektiva ”sanningar”, alltså ”sanningar” som är sanna bara för dig? Hur kan det vara i linje med ditt uppdrag att vara en av Kamjals allra viktigaste kontaktpersoner här på jorden? Är verkligen Kamjal nöjd med ditt sätt att arbeta åt henne? Ger hon dig aldrig feedback avseende ditt sätt att jobba på i syfte att att föra ut hennes budskap med mera?

  • jag lägger in det jag tycker är intressant. föresten kommer englands nye tronföljare hetta albert…………….hörde albert surras i luften liksom jag hörde benedickte när förre påven valdes

 2. I dag kungjordes att den nyfödde prinsen ska heta George Alexander Louis. I en artikel i Expressen, se: http://www.expressen.se/nyheter/det-ar-den-nyfodda-tronarvingens-namn/ ,
  kan man bland annat läsa följande: Hovexperten Sten Hedman var en av många som hade tippat på George.

  – Det var inte så svårtippat egentligen. Det är en hyllning till drottningens pappa och ett fint gammalt kunganamn, säger han.

  Du hade rätt om könet på den brittiska kungaarvingen, kajmal, men missade grovt vad gäller namnet, eftersom inget av de tre valda namnen har minsta likhet med Albert, ditt namnförslag.

  Så nu undrar jag om du skulle vilja beskriva hur det går till du hör att det ”surras i luften”. Typ vem eller vad är det som surrar? Kan du ha hört fel? Eller den/det som ”surrade i luften” satt helt enkelt inne med fel information? Och då är det ju mycket intressant att veta vem eller vad som ”surrade i luften” och lurade dig. Var det månne någon av dina alienkontakter?

 3. Ja, Albert var alls ingen dum gissning. Och du gissade ju rätt på barnets kön (fast där var det ju en 50-procentig chans till träff).

  Men vem eller vad är det som ”viskar” dessa röstmeddelanden till dig? Är det någon av dina alienvänner?

  Eller är det så enkelt som en rösthallucination, dvs en auditiv hallucination?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s