maria orsic

http://www.bokus.com/bok/9781300599371/maria-orsic-the-woman-who-originated-and-created-earths-first-ufos-vol2/

maria orsic skapade vril 1917 i tyskland med vackra kvinnliga medium , hon fick telepatisk kontakt med aliens från alderbran, hon försvann 1945 spårlöst….genom hennes telepatiska kontakter  . konstruerade nazzisterna  ufot    hanibu

 

Annonser

6 thoughts on “maria orsic

  1. Om nu nazisterna experimenterade med ufo-liknande farkoster, vad har det med frågan om utomjordingar att göra? Jag förstår inte kopplingen Vänligen förklara för mig.

  2. Menar du att Maria Orsic konstruerade ufo-liknande luftfarkoster med utomjordiska ufon som förebild? Men i så fall: Varför kom då de nazistiska ufofarkosterna inte till användning under andra världskriget? Hitlers Luftwaffe skulle väl ha hoppat jämfota av glädje, om de hade lyckats komma över fungerande flygfarkoster som kunde slå ut brittiska och andra llierade jaktplan och bombplan?

    Det är ju nästan som att säga, att Hitler hade tillgång till atombomben, men han ville inte använda denna kunskap under kriget. Tycker jag. Tycker inte du det också, kajmal?

    Alltså: Har man tillgång till någonting som helt kklart kan vända kriget och krigslyckan, då ligger det väl nära till hands att antaga, att dessa objekt också skulle ha kommit till användning? Eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s