Völsungr-folket

cassandra eason skriver så här i sin bok om änglar:  citat   i skandinavien fanns det mystiska völsungr-folket, en stam av präster/helare/magiker som kom långt norrifrån efer istiden. de förde med sig runornas hemligheter och lärde ut sin visdom till de forntida invånarna innan de åter försvann upp till skogarna i norr…slut citat…………………..völsungr-folket finns även omskrivet i de isländska sagorna,………………………………..hade en andlig visjon av völsungrfolket, de var de ursprungliga atlantisarna, men blev genom krig umanövererade av de nuvarande atlantisarna, till 9 dimensionen, de har emelertid återvänt därifrån  de är små, ca drygt en meter och självlysande, i sin andliga form. de har återvänt till havet, .. såg i en visjon hur stora plattformar med gyllene städer på steg upp till havsytan när det blir fred på jorden

Annonser

6 thoughts on “Völsungr-folket

  1. Ordningsföljen är ointressant för mig. Jag vill bara veta vilka de nio dimensionerna är. Dvs deras funktion, vad de kallas för etc.

    Bifoga gärna någon länk som informerar om detta.

  2. Tack för intressant länk! Men den forumtråden handlar väl om ”(under)världar”, vilket väl snarast kan liknas vid tidsåldrar?

    För mig är dimensioner om hur världarna är uppbyggda, konstruerade, i sina minsta beståndsdelar, dvs vilka fysiska regelverk/lagar de här världarna vilar på.

    Hur skulle du vilja definiera dimensioner, kajmal? Inte menar du väl ”världar” eller ”tidsåldrar”? Eller?

    • vi förstår 1-3 dimensionerna efter som vi lever i tredje. tror att spöken och syner av andar är från fjärde. den 5 och högre kan vi nog inte föreställa oss ur vårt 3 d -perspektiv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s