thule sällskapet

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_vril08.htm

http://thule-society.org/

http://www.bibliotecapleyades.net/esp_ufoaleman.htm

 

 

Annonser

4 thoughts on “thule sällskapet

 1. Har du någon koppling till Thule-sällskapet, kajmal? Eller har någon av dina alienkontakter en dylik koppling? Eller varför lyfter du fram detta sällskap här i din blogg?

  • tyckte det var spännande och intressanta länkar, särskilt med hänseende av spökraketerna……….har inte läst dom än, men la in dem här för att gå igenom senare

 2. Jo, Thule-sällskapet är förvisso intressant läsning. Fast då bör man nog också tro på en arisk ras som inte är ”besudlad” av/med judeblod/judegener etc. Och man bör omfamna idén om en ihålig jord, i vars inre det finns ett slags befolkad skuggvärld.

  Exakt vilka som påstås leva där inne i jordklotets innanmäte saknar jag information och kunskap om. Men åtminstone EN kategori/grupp är aliens, om jag har förstått saken rätt.

  Vet du, kajmal, om de som tror på Hollow Earth (en ihålig jord) menar, att det är ENBART aliens som bor där i jordens inre? Eller finns det fler ”raser”, typ olika kryptozoologiska varelser inklusive Bigfoot som räknar jordens inre som sitt ”hem”?

  Tror du själv på att det finns en skuggvärld i jordens inre?

  Jag för min del tror att idén om Hollow Earth går tillbaka till det bibliska syndaflodstänket. När vattnet sjönk undan uppe på jordens yta efter syndafloden, måste det ju ta vägen någonstans. Varvid våra förfäder trodde, att vattnet rann ned i jordens innandöme för att sedan ligga där och skvalpa fram till domedagen. Vad tror du därom, kajmal?

  • som jag skrivit tidigare tror jag inte på hollow earth . däremot på ett tunnelsystem under jorden, med kanske stora grottor…………………de flesta tror att det är reptil-ras i hollow earth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s