kamjal från framtiden

kamjal från framtiden

en bild en dansk vän målat av kamjal. har sett henne i starka drömmar med vita nylonstrumpor och strumpeband……..fysiskt syns hon som en vit skepnad. finns beskrivit i en tidigare blogg här

Annonser

4 thoughts on “kamjal från framtiden

 1. Nylonstrumpor har använts av jordiska kvinnor i mindre än tre kvarts sekel. Hur trovärdigt är det att en kvinnlig varelse från en annan planet, vars civilisation och tekniska utveckling ligger kanske tiotusentals år före vår egen jordiska utveckling, också skulle klä sig i just nylonstrumpor och strumpeband?

  Menar du att kvinnliga nylonstrumpor är att betrakta som en oöverträffbar höjdpunkt i klädernas historia, så att dessa strumpor inte skulle kunna ersättas av något annat material eller någon annan lösning senare i klädhistorien? Jag tycker att du tänker och resonerar väldigt inkrökt. Lika lite som en kvinna under 1800-talet drömde om nylonstrumpor, lika osannolikt är det väl att en kvinna från framtiden (kanske tiotusentals år längre fram i tiden) skulle nöja sig med nylonstrumpor, vilka i hennes civilisation rimligen bör ge samma sorts associationer som när vi jordbor ser tillbaka på hur våra grottmänniskoförfäder var klädda (lite à la familjen Flinta, alltså).

  Om Kamjal ville framkalla sexuell åtrå hos dig, vore det väl enklare för henne att utnyttja någon uppfinning av modernare snitt som dessutom är legio för och motsvarar hennes egen civilisations utvecklingsnivå. Kanske spreja en hormonliknande parfym i rummet som gör mannen i samma rum upphetsad och foglig på samma gång?

  Jag ser det som lika naturligt för Kamjal att ikläda sig nylonstrumpr som det är för oss jordbor, som lever i dag, att klä oss som folk var klädda på Gustav III:s tid eller som grottmänniskor var klädda.

  • har varit med om en sak i min ungdom i stockholm, som jag har haft besvär med i långeliga tider, kamjal stod exact som en kvinna vid diskbänken här oss mej, när hon drog upp kjolen och visade ena strumpan och strumpeband.enkom för mej liksom hon visade sina toppiga bröst en tidigare gång……….det var enkom för att hjälpa mej att komma över, som man kalla ett trauma………tror inte hon har nylonstrumpor och strumpeband, till vardagslag

 2. Enligt denna artikel är utomjordingarna blott ca 15 cm långa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16561398.ab .

  Men dina utomjordiska kontaktpersoner är väl av jordisk medellängd för människosläktet – eller?

  Är det inte konstigt att det just här på jorden tycks vimla av olika alien-arter? En del väldigt människolika, andra mer lika groteska insekter etc. Indikerar inte detta att det handlar om hjärnspöken? Det påminner om det himmelrike som så många religiösa får förmånen att besöka medan de lever. Inte en enda vittnesrapport om dessa himmelrikesbesök är den andra lik på detaljnivå. Varför inte det? Jo, det enkla svaret är att det är frågan om hjärnspöken.

  Kan du se likheterna mellan de olika himmelrikesbeskrivningarna och de olika alien-beskrivningarna, kajmal? Om du kan det, var anser du olikheterna beror på?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s