spök-väsen

det var när jag flyttat till den här stugan jag bor i nu för 9 år sedan….jag ligger i sängen, då dörren på övervåningen slår igen med ett välda brak, jag hoppar till där jag ligger, och min papegoja skriker till. sen händer inget mera men jag sover oroligt. en vecka senare samma sak. men då är det nån som drar igen ett fönster på övervåningen med en smäll………….senare kom jag i kontakt med kamjal, jag tror att det var hon som ville göra mej uppmärksam , att hon var i huset

Annonser

9 thoughts on “spök-väsen

 1. Nu många år efteråt, har Kamjal bekräftat för dig, att det var hon som befann sig i huset?

  Eller du bara TROR detta fortfarande?

  Rent allmänt: Hur är det, brukar du fråga Kamjal om saker och ting? Eller du har för vana att inte fråga och i stället hoppas på att hon själv ska förklara för dig?

  Jag kan bara säga så här: Om jag hade kontakt med en alien, skulle jag vilja ställa tusentals frågor till den entiteten. Men jag får intrycket, att du inte är lika frågvis som jag. Vad beror det på? Har Kamjal & Co månne sagt åt dig att du inte ska fråga utan vi berättar precis så mycket för dig som vi vill och tycker är lämpligt?

  • jag vet inte om det var kamjal, men jag tror det. detta gäller alla mina kontakter: visst har jag frågat, men har sällan fått svar, och isåfall väldigt kortfattat……däremot andar är mer talföra

 2. Men berättar de sina namn för dig? När andemedium brukar få kontakt med sina andar, får de veta massor. Men sällan eller aldrig vad andarna heter. Utan både mediumet och hans publik måste gissa sig till vem anden kan ha varit i jordelivet.

  Vad jag undrar är om du får veta VEM det är du får kontakt med?

  DESSUTOM: Vad brukar ni prata om?

  PS Svara helst på BÅDA frågorna.

 3. de har inte sagt sitt namn, och jag har inte frågat heller, men däremot vet jag vem som bott i husen. här i mitt hus har de sagt att de kommer från en paralellvärd, och att jag har en dimmensionsport oss mej………..en gång sa en man att vi jag och kvinnan som följde med . ”kunde förena oss.”….jag gick och lade mej, och svarade med en dum kommentar, då hörde jag alienblenda från ovan säga. ”å va klantigt”

 4. Men vill du inte veta vem anden är? Jag skulle vara rejält nyfiken, om jag var i din situation.

  Hur kan en andedialog se ut:? Är det frågan om en dialog eller påminner det hela mer om en dialog typ att anden gör uttalanden likt en radioröst som håller föredrag, och du kan blott lyssna och precis som en radiolyssnare sakna möjlighet att avbryta för att ställa motfrågor?

  Kort sagt: Diskuterar ni på jämlika villkor? Eller är det som den där föredragshållaren på radion? Du kan inte få honom att tystna eller upprepa vad han nyss sade. Du kan inte ställa frågor etc. Är det så det ser ut?

 5. till dom från paralellvärlden ,. så frågade jag om jesus kom därifrån, ”han är en av oss” svarade han, fast jag är lite skeptisk till det svaret. mina samtal brukar vara en dialog. har inte träffat på nåt svammel-spöke. däremot så får man inte så många svar av andar heller……dom har mest tagit efter kamjal. och säger som hon. mest ”love” hela tiden.

 6. Intressant. Men isf är dina andar/andeväsen helt olika dem som uppträder tillsammans med så kallade medium. De andarna kan berätta för närvarande, ännu levande anhöriga, hur det var att dö, hur det är att leva på ”andra sidan”, ge tips och råd osv.

  Så därför undrar jag: Vad kan anledningen vara till att andemediumens andar är så pigga att lämna ifrån sig information om snart sagt allt möjligt (utom vad gäller det egna namnet), medan dina andeväsen mer påminner om hippies som flyter runt och säger ”Love” mesta tiden?

  Borde inte andar/andeväsen vara sig ganska lika världen över, beteendemässigt? En hund eller katt känner man ju igen på beteendet oavsett om djuren i fråga lever i Sydamerika eller i Kiruna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s