fångsnät i rymden för ufon

STJÄRNHOPP_RYMDNÄT:: från clas swhans blogg citat…….8 februari 2012 – Allmänt, UFO

Ibland undrar jag vad folk har sina telefoner till. Jag har en lista på personer som har sökt mig eller som jag har lovat att återkomma till, bara för att upptäcka att det nästan är omöjligt att få dem att svara. I kväll lyckades jag i alla fall att få tag på en av dem, Magnus utanför Gävle. Magnus var med om en intressant observation av något som han själv tror kan ha varit ett sällsynt naturfenomen i mitten av 80-talet. Troligen var det i juni 1984 och han befann sig i en båt på sjön Mångeln nordväst om Gävle. Klockan var kanske 22; det var knappast senare.

Magnus berättar hur han på den mörka men klara himlen plötsligt fick syn på ett fenomen som lyste. Han liknar det vid ett nät, ungefär som de nät som finns att klättra i på en lekplats. Hela nätet lyste och det syntes mycket tydligt nästan rakt ovanför honom, mot norr. Efter ett tiotal sekunder försvann det och uppslukades av mörkret. Magnus menar att det helt enkelt slocknade. Men en kort stund senare tändes det igen men nu var det betydligt mindre, alltså högre upp som han uppfattade det. Sedan försvann det för gott.

När han kom hem och berättade om vad han sett så var det ingen som hade någon förklaring. Nästa dag stod det en artikel i Arbetarbladet om att fler hade sett ett ovanligt ljusfenomen från, tror han, Söderhamn. Om den artikeln går att hitta så skulle vi kunna sätta ett datum på Magnus observation….slut citat……………………jag har sett flera av dessa nät samtidigt.de finns på olika höjd över hela jorden……………det finns en övergripande kosmisk myndighet, som handhar vår planet……….de ufon som är jordbaserade eller ufon som landar här, måste ha tillstånd från denna myndighet . för att göra ett stjärnhopp från jorden. dessa nät finns sålunda för att stänga av ”maskhål” för att hindra skepp att ta sej ut utan tillstånd. de kan bara ta sej upp i rymden annars.där de kontrolleras, om de vill göra ett sjärnhhopp

Annonser

4 thoughts on “fångsnät i rymden för ufon

  1. Vad kan dessa fångstnät tänkas bestå av för material? Hur får man dem att vara kvar på sin plats? De får ju inte ”segla” iväg, ty då fyller de inte sin funktion längre (som ju är att hindra alientyrafik till och från jorden).

    Och tredje frågan: Är det Kamjal & Co som ligger bakom de här fångstnäten? Eller andra aliens?

  2. tror de är elektriskt laddade på något vis, så de kan styras på så sätt. det här den kosmiska myndigheten över jorden, som har dem………kamjal pejlade in dom vid ett tillfälle, och hjälpte ett skepp som landat på jorden förbi dem. det var då jag fick se dem , det var flera sycken nät på olika avstånd från marken.

  3. Men om fångstnäten är elektriskt laddade, borde väl fysiker eller astronomer här på jorden kunna detektera (= upptäcka och bekräfta) fångstnätens existens? Såvitt jag känner till har en sådan detektering aldrig ägt rum. Varför inte det, tror du?

    Handlar det om en medveten konspiration från vetenskapsmännens sida? Kanske för att de vägrar att medge att de har haft fel och/eller för att det är politiskt korrekt att förneka alla tecken på aliennärvaro?

    • det är bara en gissning att de är elektriska, aliens har nog teknik som vi jordbor inte känner till, ochså kan det vara fjärde dimmensionen de är i. har fått inblick då och då i fjärde dimensionen, det är som en dimridå öppnas , och det blir som klarare rymd, och skepp överallt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s