ufo-sveriges organisation

apropå ufo- sverige och främst deras forum… ufo-sveriges styrelse har tagit beslut om det paranormala på sitt program. men verkar vilja städa undan det under mattan. främst antar jag för att försöka framstå som en vetenskaplig organisation. det torde bara vara håkan blomgvist, som underhåller det paranormala nåt.
så deras forum. registrerar man sej som medlem på forumet. så måste man ha tre godkända inlägg. innan det puliceras.
av förestående anledning blir deras forum mer å mer dött eftersom.
så skall man även ha källhänvisning vid inlägg, detta gör sålunda att i det paranormala kommer aldrig att publiceras någonting. som även en skeptiker vet så finns det inga, om väldigt få källanvisningar i det paranormala exempelvis :banghead:
vill man skriva om egna upplevelser, så har man knappast några källhänvisningar

Annonser

3 thoughts on “ufo-sveriges organisation

 1. Hej på dig, kajmal. Men visst kan man väl skriva på UFO-Sveriges forum om personliga upplevelser om man blott klargör tydligt, att det är en dröm, vision eller dylikt man har haft?

  Det är lite som i dagstidningar. Om det handlar om icke-redaktionell text – säg att det finns en tidningslik annonsbilaga i tidningen – blir allt pressetiskt OK, ifall det tydligt framgår, att annonsbilagans text är just icke-redaktionell.

  Förstår du vart jag vill komma, kajmal? Du måste alltså TYDLIGT klargöra att ditt inlägg rör sig om en upplevelse du har haft. Du får det tyvärr att låta/verka som att det som har hänt i din vision självklart är sant i vetenskaplig mening. När det snarare är en så kallad subjektiv sanning, dvs en sanning som, kanske/förmodligen, gäller enbart för dig.

  FDETDA: Kan man prenumerera på din nya blogg? Hur gör man i så fall det?

  • hej bbnews, det handlar inte så mycket om forumet, utan vad de har på sitt program…de har tagit in det paranormala på programet, men verkar inte vilja ha nåt med det att göra. hur man prenumerar vet jag ej. kamjal

   • Jo, där har du en poäng helt klart. UFO-Sverige vill ju inte förknippas med så kallad pseudovetenskap. Men icke desto mindre dras både styrelsemedlemmar och vanliga medlemmar till parapsykologin – inte helt olikt hur en spyfluga dras till skit.

    FDETDA: Jag tycker att din uppstart av den här bloggen bådar gott. Du har relevanta blogginlägg. Fortsätt gärna på den vägen. Undvik upprepningar av innehållet. Låt varje nytt blogginlägg innehålla information från dig som inte har stå¨tt i tidigare inlägg.

    Du bör också tagga (= sätta etikett på) dina inlägg mer detaljistiskt, så att de blir lättare att hitta i efterhand, när bloggen vuxit sig stor; bloggen har ju en sökfunktion, ser jag. Om du ”bara” väljer att tagga dina inlägg med taggar som ”kajmal” eller ”ufo”, kan dina läsare/följare inte på ett entydigt sätt lista ut vad exakt ditt blogginlägg handlar om.

    Exempel på mer detaljistiska etiketter kan vara: ”Framtidsvision”, ”Drömsyner”, ”Alienbesök”, ”Oförklarligt fenomen”, ”Ufologisk debatt”, ”Starka ufobevis”, ”Sannolika ufobedrägerier” och dylikt. Då får man som följare en liten fingervisning om vad bloggartikeln handlar om.

    Skriver man bara ”Ufo” i etikettsraden, är det en så generell tagg, att läsaren inte vet vilket delområde (av flera möjliga) som avhandlas.

    LYCKA TILL!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s